Karl Michaelsson tillträder som projektledare

March 31, 2011 | Projekt

Det är med stor glädje som Karl Michaelsson från Löddeköpinge blir en del av vårt projektledargäng. Karl har ett förflutet som antivirus- och krypteringsexpert på bland annat nätmagasinet Antivirus & Tillgänglighet samt i tidskriften Moderna Datortider. Med en klarsynt åsikt i frågan om säkerhet skräder han inte orden:

– Datorer är en del av vårt moderna samhälle. Säkerheten på internet är minst lika viktig som säkerheten i vårt dagliga offline-liv. Ett virus eller en trojan kan få katastrofala följder för den enskilda människan, inte minst i form av kreditkortsbedrägerier och läckage av känslig information.

– Här gäller det att tillverkare av antivirusprogram, webbutvecklare och privatpersoner hjälps åt och utbildar varandra, avslutar Karl Michaelsson.

Karl är något så ovanligt som en självlärd professor med gedigen kunskap inom ämnen där det idag saknas utbildning. Med ett brinnande engagemang och intresse är han en mycket uppskattad utbildare och föredragshållare.

Skriv ett svar